چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۰۴ | ۲۰:۱۳ ۳ بازديد
سوپ جو قرمز یکی از محبوب ترین و محبوب ترین سوپ ها در بین ایرانیان در ایالات متحده است و قبل از مهمانی ، به عنوان یک غذای کامل برای خانواده است. در واقع ، این سوپ آنقدر محبوب است که تقریباً هر منوی رستوران می تواند به عنوان یک وعده غذایی استفاده شود. تهیه سوپ جو قرمز به حدی آسان است که افراد بدون غذا به راحتی می توانند سوپ را به بهترین شکل تهیه کنند.
البته ، هر دستورالعمل ساده همچنین به نکاتی که در نکاتی که در نکاتی برای تهیه این سوپ کلاسیک ارائه می دهیم ، نیاز دارد. می توانید سوپ جو قرمز را به روش های مختلف درست کنید. دستور العمل این است که سیر و برگهای زیر سوپ را بچشید و به جای قارچ ها با کرفس طعم دار شود.
چگونه سوپ جو قرمز درست کنیم
مرحله 1
پس از شستشو ، در پیاز ، هویج ، کرفس و سیر بریزید. سپس آنها را خرد کنید. سپس روغن زیتون را درون قابلمه بریزید و آن را گرم کنید. برای شروع نرم شدن ، سبزیجات خرد شده را در قابلمه به مدت 10 دقیقه بپزید. در حالی که سبزیجات در حال پخت و پز هستند ، جو را درون فنجان بریزید و سپس آب را درون آب بریزید.
مرحله 2
گوجه فرنگی ها را بشویید و آنها را خرد کنید. سپس گوجه فرنگی خرد شده ، آب مرغ یا آب سبزیجات ، بو و فلفل را اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید. در این مرحله ، جو را تخلیه کرده و آن را به گلدان اضافه کنید. حرارت را گرم کنید ، صبر کنید تا مواد تشکیل دهنده آن حدود 45 دقیقه بپزند و سپس سوپ را درست کنید.
طرز تهیه سوپ جو قرمز را از مجله پارسی دی بگیرید.
مرحله 3
البته اگر می خواهید سبزیجات جو را در یک تابه جداگانه خرد کنید و سس کنید تا زمانی که سرآشپز در نیمه راه پخته شود ، سپس بشویید و به سوپ اضافه کنید. این به سوپ شما سریعتر کمک می کند. هنگامی که سوپ شما شروع به جوشاندن و لعاب آماده می کند. طی چند دقیقه گذشته ، نمک لازم را اضافه کرده و سوپ را از روی حرارت بردارید. با مقداری cilantro خرد شده چاشنی بزنید.
چند نکته
اگر سوپ ضخیم شده است ، مقداری آب یا آب آن اضافه کنید.
می توانید از عصاره مرغ و آب استفاده کنید.
با استفاده از وسایل آشپزی می توانید سوپ را سریعتر تهیه کنید.
استفاده از آب قلم به جای آب مرغ نیز می تواند یک انتخاب غذایی باشد.
البته ، هر دستورالعمل ساده همچنین به نکاتی که در نکاتی که در نکاتی برای تهیه این سوپ کلاسیک ارائه می دهیم ، نیاز دارد. می توانید سوپ جو قرمز را به روش های مختلف درست کنید. دستور العمل این است که سیر و برگهای زیر سوپ را بچشید و به جای قارچ ها با کرفس طعم دار شود.
چگونه سوپ جو قرمز درست کنیم
مرحله 1
پس از شستشو ، در پیاز ، هویج ، کرفس و سیر بریزید. سپس آنها را خرد کنید. سپس روغن زیتون را درون قابلمه بریزید و آن را گرم کنید. برای شروع نرم شدن ، سبزیجات خرد شده را در قابلمه به مدت 10 دقیقه بپزید. در حالی که سبزیجات در حال پخت و پز هستند ، جو را درون فنجان بریزید و سپس آب را درون آب بریزید.
مرحله 2
گوجه فرنگی ها را بشویید و آنها را خرد کنید. سپس گوجه فرنگی خرد شده ، آب مرغ یا آب سبزیجات ، بو و فلفل را اضافه کرده و صبر کنید تا جوش بیاید. در این مرحله ، جو را تخلیه کرده و آن را به گلدان اضافه کنید. حرارت را گرم کنید ، صبر کنید تا مواد تشکیل دهنده آن حدود 45 دقیقه بپزند و سپس سوپ را درست کنید.
طرز تهیه سوپ جو قرمز را از مجله پارسی دی بگیرید.
مرحله 3
البته اگر می خواهید سبزیجات جو را در یک تابه جداگانه خرد کنید و سس کنید تا زمانی که سرآشپز در نیمه راه پخته شود ، سپس بشویید و به سوپ اضافه کنید. این به سوپ شما سریعتر کمک می کند. هنگامی که سوپ شما شروع به جوشاندن و لعاب آماده می کند. طی چند دقیقه گذشته ، نمک لازم را اضافه کرده و سوپ را از روی حرارت بردارید. با مقداری cilantro خرد شده چاشنی بزنید.
چند نکته
اگر سوپ ضخیم شده است ، مقداری آب یا آب آن اضافه کنید.
می توانید از عصاره مرغ و آب استفاده کنید.
با استفاده از وسایل آشپزی می توانید سوپ را سریعتر تهیه کنید.
استفاده از آب قلم به جای آب مرغ نیز می تواند یک انتخاب غذایی باشد.