قورمه سبزی باعث نفخ می شود؟

۴۸ بازديد


نفخ و گاز زیاد می شود خوردن غذاهای چرب باعث نفخ می شود.

یکی از اجزای تشکیل دهنده سوپ سبزیجات که باعث ایجاد گاز می شود، حبوبات از خانواده حبوبات است. دلیل اینکه لوبیا باعث نفخ می شود این است که لوبیا حاوی قندهای پیچیده است و آنزیم های بدن ما نمی توانند این قندها را هضم کنند. بنابراین زمانی که حبوبات به مقدار زیاد مصرف می شود (که در سوپ سبزیجات نیز کاربرد زیادی دارد)، لوبیا تجزیه نمی شود و توسط روده کوچک و معده جذب نمی شود، بلکه هضم نشده وارد روده می شود و رشد می کند. باکتری هایی در روده بزرگ وجود دارند که تخمیر باکتریایی مواد هضم نشده را انجام می دهند و گازهایی مانند دی اکسید کربن، متان و هیدروژن آزاد می کنند و باعث ایجاد نفخ می شوند. برخی از لوبیاها نسبت به سایر لوبیاها گاز بیشتری تولید می کنند و گاز بیشتری تولید می کنند. بنابراین، همه لوبیاها به یک اندازه باد نمی شوند.

حالا چطوری سوپ سبزیجات درست کنیم که نفخ نکند؟

اگر می خواهید قورمه سبزی درست کنید که ورم نکند، از سرما در آن استفاده کنید. بلبل کمتر از سایر لوبیاها پف می کند. این لوبیا حاوی 30 درصد پروتئین و بسیاری از ویتامین های گروه B است.

از خواص گل مغربی می توان به منبع عالی کلسیم، ویتامین A و فولات اشاره کرد. این لوبیا با چربی کم و فیبر بالا به کاهش وزن کمک می کند و به دلیل داشتن پتاسیم که برای سلامت استخوان در بدن مفید است، دستگاه گوارش را تقویت می کند.

اگرچه همه حبوبات باعث نفخ می شوند، اما ارزش غذایی زیادی دارند. به عنوان مثال، منبع خوبی از پروتئین، آهن و فیبر هستند و حتی در صورت پخته شدن، فیبر آنها از بین نمی رود بلکه افزایش می یابد.

با توجه به اینکه حبوبات فاقد چربی هستند، سطح کلسترول بدن را کاهش می دهند، بنابراین اگر در رژیم غذایی و در طول رژیم غذایی قرار بگیرند بسیار مفید هستند.

نحوه کاهش تورم لوبیا برای استفاده در سوپ سبزیجات.

همچنین روش هایی وجود دارد که می توانید از آنها برای کاهش یا از بین بردن کامل تورم لوبیا استفاده کنید. به عنوان مثال، خیس کردن لوبیا برای چند ساعت قبل از پختن به آنها کمک می کند تا کمتر احساس نفخ کنند. لوبیاها را در آب داغ یا در حال جوش خیس کنید و آب آن را چند بار عوض کنید. می توانید در حین خیس کردن لوبیا کمی جوش شیرین نیز اضافه کنید. این عمل در کاهش تورم لوبیا نیز موثر است. لوبیاها هر چه بیشتر خیس بخورند، گاز کمتری دارند. به جز در مواردی که با تورم مشکل دارید، نیازی نیست لوبیاها را خیس کنید یا برای مدت طولانی در آب بگذارید. زیرا ارزش غذایی لوبیا در صورت خیس خوردن بیش از حد کاهش می یابد.

آیا سبزی های قورمه سبزی باعث ایجاد گاز می شوند یا این سبزی ها برای معالجه گاز مفید هستند؟

یکی از سبزیجات کورما اسفناج است. اسفناج گیاهی غنی از پروتئین و کلروفیل است و به هضم غذا کمک می کند. و همچنین حاوی مواد معدنی مهمی است. اسفناج سرشار از آهن است، اما اگر بخواهیم بیشترین آهن را از اسفناج دریافت کنیم، باید آن را با غذاهای غنی از ویتامین C یا اسیدهایی مانند پرتقال و لیمو مصرف کنیم. مصرف اسفناج در رژیم غذایی به رفع التهاب روده کوچک کمک می کند و به کاهش وزن کمک می کند. اسفناج حاوی ماده ای به نام اسپانسین است که هضم غذا را تسریع می کند و معده را تحریک می کند و ترشح آن را افزایش می دهد. اسفناج روده بزرگ را به خوبی تمیز می کند. این نکات و مقالات تنها بخشی از فواید اسفناج بود که به آنها اشاره کردیم و قطعا فواید و خواص اسفناج بیشتر است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.