چگونه یک همبرگر خانگی با گوشت و سویا درست کنیم؟

۳ بازديد
در این مقاله ، ما سعی خواهیم کرد که چگونه یک همبرگر خانگی را با گوشت و سویا بدون تخم مرغ درست کنیم. Hyperger مانع کالری بسیار پایین تر از همه همبرگر گوشت است. این همبرگرها برای بسیاری از افرادی که وعده های غذایی سوم دارند بسیار مناسب هستند ، اما همچنین به وعده های غذایی سریع بسیار علاقه دارند. Hybreger یکی از غذاهای فست فود است که بسیاری از علاقه مندان به آن دارند و مدت کوتاهی طول می کشد. برای دوره های آموزشی دوستانه ، تولد و جشن ها ، می توانید از این غذای خوشمزه استفاده کنید.

مراحل تهیه همبرگر خوشمزه
در مرحله اول ، تمام روایات و ذخایر را برای نرم شدن خیس کنید. اگر گوشت خرد شده را در خانه آماده می کنید ، باید در گوشت چربی بخورید و سپس برش دهید. بهتر است تمام چربی های گوشتی را بدست آورید تا همبرگر کاملاً در کالری برای افرادی که رژیم غذایی هستند متمرکز شود.
در مرحله دوم ، گوشت و سویا را برای آب اضافی بشویید. پیاز و رال را با جریمه پوست بگیرید و سپس به خوبی نزدیک شوید. تمام مواد را درون یک کاسه بزرگ بریزید و به یک دست خوب بپزید. اگر در خانه میکسر داشته باشید ، کار برای شما ساده تر خواهد بود. در این مرحله ، نمک ، فلفل ، آرد ، گردو خوب و سیر را اضافه کنید.
در مرحله سوم ، تمام مواد موجود در فریزر ، یک کیسه ریخته گری را گسترش داده و یک همبرگر زن را تشکیل دهید.
مرحله چهارم که تمام همبرگر باید در یخچال یا یخچال قرار دهد تا آن را بدست آورد. اگر مواد در یخچال قرار داده شود ، کیفیت همبرگر محلی بزرگتر خواهد بود.
در مرحله پنجم ، می توانید یخچال یا مواد یخچال را بردارید ، آن را در قابلمه قرار دهید ، آن را بترسانید و آن را با مقدار خوبی کره یا روغن اندازه گیری کنید. مجله پارسی دی را برای اینکار انتخاب کنید.

نکات اساسی برای تهیه همبرگر با سویابا کیفیت بالا
همبرگر نه تنها در ایران بلکه در سراسر جهان طرفداران بسیاری دارد و بیشتر مردم تمایل به وقوع در خانه دارند. اولین مورد کمک به گوشت تازه و پاره شدن و موافقت با گوشت است. بهتر است از تهیه گوشت برای مغازه ها خودداری کنید. کیفیت و بهداشت این گوشت به هیچ وجه نیست. برای تهیه بوی گوشت می توانید از مجموعه ای از سیر و پیاز استفاده کنید. سس سوجا یکی از عملی ترین گزینه ها برای جلوگیری از خشک شدن گوشت است. درجه حرارت در حین پخت و پز باید متوسط ​​باشد ، زیرا دمای بالا همبرگر را خشک می کند و خیلی کم نخواهد بود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.